Uśmiech na twarzy dziecka to największe szczęście dla rodziców. W tym trudnym momencie dla najmłodszych widzów z Ukrainy i ich opiekunów, kino „WRZOS” rozpoczyna bezpłatne seanse bajek z ukraińskim dubbingiem.

💙💛 Świeckie kino przyłączyło się do akcji zainicjowanej przez Stowarzyszenie Kin Studyjnych we współpracy z Warner Bros. Pictures oraz Disney.

Pokazy bajek w języku ukraińskim:

16.03 godz. 12:00 „Kosmiczny mecz: Nowa era”

17.03 godz. 10:00 „Nasze magiczne Encanto”

18.03 godz. 12:00 „Tom i Jerry”

22-23.03 godz. 13:00 „Nasze magiczne Encanto”

24.03 godz. 13:00 „Luca”

28-29.03 godz. 13:00 „Luca”

30.03 godz. 10:00 „Ron Usterka”

1-6.04 godz. 13:00 „Ron Usterka”


Усмішка на обличчі дитини - це найбільше щастя для батьків. У цю непросту хвилину для наймолодших глядачів з України і їх опікунів, з середи 16 березня, кінотеатр „WRZOS” розпочинає безкоштовні кінопокази з українським дубляжем.

💙💛 Kінотеатр „WRZOS” у місті Свєце долучився до акції, заініційованої Асоціацією Студійних Кінотеaтрів у співпраці з Warner Bros, Pictures i Disney.

Розклад сеансів українською мовою:

16.03 год. 12:00 „Космічний Джем: Нові легенди”
анімаційно-ігровий комедійний фільм студії Warner Bros

17.03 год. 10:00 „Енканто: Світ магії”
комп'ютерно-анімаційний музичний фентезі фільм 2021 року, відзнятий студіями Walt Disney Animation Studios и Walt Disney Pictures

18.03 год. 12:00 „Том і Дже́ррі”
мультсеріал про взаємини кота Тома і миші Джеррі

22-23.03 год. 13:00 „Енканто: Світ магії”
комп'ютерно-анімаційний музичний фентезі фільм 2021 року, відзнятий студіями Walt Disney Animation Studios и Walt Disney Pictures

24.03 год. 13:00 „Лука”
комп'ютерний анімаційний фільм, виробництва кіностудії Pixar

28-29.03 год. 13:00 „Лука”
комп'ютерний анімаційний фільм, виробництва кіностудії Pixar

30.03 год. 10:00 „Щось не так з Роном”
британсько-американський тривимірний анімаційно -фантастичний фільм

1-6.04 год 13:00 „Щось не так з Роном”
британсько-американський тривимірний анімаційно -фантастичний фільм


Космічний Джем: Нові легенди
Вітаємо у Джемі! Чемпіон NBA і кумир мільйонів Леброн Джеймс та улюблений герой багатьох поколінь Баґз Банні поринуть в епічну пригоду в анімаційно-ігровому фільмі «Космічний джем Нові легенди». Від режисера Малкольма Д. Лі і команди інноваційних кінематографістів Раяна Куґлера і Маверіка Картера. Ця трансформаційна подорож розповість про незвичне поєднання двох світів і покаже, на що готові піти деякі батьки, щоб відновити зв’язок зі своїми дітьми. Через витівки штучного інтелекту Леброн і його маленький син Дом потрапляють у пастку цифрового простору. Тепер Леброн Джеймс мусить зробити все, щоб повернутися додому. Для цього він вийде на баскетбольний майданчик разом з Баґзом, Лолою Банні і рештою банди бешкетників Луні Тюн, щоб перемогти команду цифрових чемпіонів, створену штучним інтелектом. Проти наших героїв гратиме така кількість зірок NBA і WNBA, якої ви ще не бачили. Мультяшки про поганців: це буде одне з найважливіших випробувань у житті Леброна. Воно допоможе йому краще пізнати себе і зміцнить зв’язок із сином. Рішучі Луні Тюнз руйнують стереотипи, розкривають свої унікальні таланти та можуть здивувати навіть «короля» Леброна Джеймса!

Том i Джеррi
Парочка улюблених мультяшних ворогів повертається на великі екрани в анімації «Том і Джеррі» від режисера Тіма Сторі. Коли Джеррі переїжджає в найдорожчий готель Нью-Йорка напередодні «весілля століття», весільна розпорядниця змушена найняти Тома, щоб здихатись від миші. Та війна між цими двома загрожує знищенням її кар'єри, весілля і, можливо, самого готелю. Але невдовзі постає ще більша проблема: диявольськи амбітний колега планує змову проти них трьох.

Енканто: Світ магії
Нова анімація «Енканто: Світ магії» від Walt Disney Animation Studios розповідає історію про незвичайну родину Мадриґаль. Вони живуть у чарівному будиночку, захованому в горах Колумбії, у жвавому містечку під назвою Енканто. Магія Енканто благословила кожну дитину в родині унікальним подарунком: від суперсили до дару зцілення. Кожну дитину…окрім Мірабель. Однак, коли дівчина з’ясовує, що магії Енканто загрожує небезпека, Мірабель вирішує, що саме вона, єдина звичайна дитина родини Мадриґаль, має стати останньою надією на порятунок містечка.

Лука
Події анімації «Лука» від Disney та Pixar розгортаються на мальовничому узбережжі Італійської Рів’єри. Це історія про дорослішання хлопчика, наповнене морозивом, пастою та нескінченними поїздками на скутері. Головний герой Лука ділить свої пригоди зі своїм новим найкращим другом, але розвагам та веселощам загрожує схований глибоко-глибоко секрет: морські страховиська з іншого світу, які живуть просто під поверхнею води. Фільм зрежисовано номінантом на премію «Оскар» Енріко Казароза («Місяць»), а продюсером стрічки стала Андреа Воррен («Лава», «Тачки 3»).

Щось не так з Роном
Фантастична анімація «Щось не так з Роном» від студій 20th Century Studios та Locksmith Animation’s – це історія про незграбного школяра Барні та його «Найкращого друга з коробки» Рона, розумного робота, який вміє ходити і говорити.Несправність Рона, що трапляється в епоху соціальних мереж, відправляє їх у захоплюючу подорож, яка покаже героям, що таке справжня дружба.

oksir-kino_dla_ukrainy